Udtalelser


"På en Danmarkstur for omkring 14 år siden kørte vi igennem Hvide Sande og siden da har vi ikke kunne slippe stedet. Landet, stedet og de elskværdige mennesker har fortryllet os på en måde, så Hvide Sande er blevet vores andet hjem.

For flere år siden opdagede vi så – meget heldigt – sommerhuset i haven på Nørregade 44. Det er en ægte perle. Hvert år når vi ankommer er det som at komme hjem igen! Vi håber vi kan blive ved med at komme her. Danskerne er et forbillede for os mht. begrebet “levemåde”!"

- Almut & Günter Thomsen
Feriegæster, Tyskland


"Efter mange års pause med strikning, er jeg lige pludselig havnet i det dejligste strikkeunivers hos Butik Fjordblink i Hvide Sande. Her kan man få inspiration, hjælp og blive bekræftet i at man er på rette vej. Strik er godt at snakke om, og når veninderne spørger, hvor jeg har købt garn, er det en glæde at kunne sige, at det har jeg gjort i Butik Fjordblink, Hvide Sande."

Irene Knudsgaard, Ringkøbing.


"Så snart vi kommer forbi Nymindegab, og vi ser de gamle fiskerhytter, så starten ferien hos os. For et par år siden opdagede vi helt tilfældigt Butik Fjordblink og deres sommerhus TOSOM.

Fra første gang, da vi ankom, følte vi os med det samme velkommen, og man føler næsten ikke, at man er gæst, vi føler os hjemme. Selv en regnvejrsdag på sofaen er hyggeligt, når man kigger ud på Ringkøbing Fjord og med strikkepindene i hånden. Vi siger tak for, at vi må være gæst, i det med kærlighed indrettede sommerhus."